Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten 11 t/m 20 van 21

Onderwerp: Nieuwe R34 gtt

  1. #11
    Senior Member Starter
    Registratie
    Jul 2013
    Berichten
    511

    Standaard

    Kan je vervangen alleen klopt de km-stand dan niet meer.

  2. #12
    Skyline Club Member Skyline Freak f5twister's Schermafbeelding
    Registratie
    Sep 2010
    Locatie
    Marienheem
    Berichten
    3.934

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wuntke Bekijk Berichten
    Kan je vervangen alleen klopt de km-stand dan niet meer.

    km stand valt wel goed te draaien of je houd de oude erbij.

  3. #13
    Member Beginner Alexxx's Schermafbeelding
    Registratie
    Apr 2015
    Locatie
    Zuid holland
    Berichten
    53

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door f5twister Bekijk Berichten
    km stand valt wel goed te draaien of je houd de oude erbij.
    Ja inderdaad dan kan ik hem goed draaien of misschien de binnenkant van de teller omzetten.

  4. #14
    Member Beginner Alexxx's Schermafbeelding
    Registratie
    Apr 2015
    Locatie
    Zuid holland
    Berichten
    53

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Prototype Bekijk Berichten
    zou ook even vragen naar bonnetjes/facturen van de aanwezige upgrades. Staat dat ie een nistune heeft, maar nergens dat ie ergens gemapped is?
    Ik kreeg te horen dat de nistune ecu bijna het zelfde is als de standaard ecu alleen zonder de begrenzing dus deze zou niet gemapped hoeven worden is dit ook echt zo? weet iemand dat?

  5. #15
    Skyline Club Member Skyline Freak
    Registratie
    Mar 2007
    Berichten
    4.322

    Standaard

    Een Nistune is gewoon een lege EPROM (Chip).
    Ik denk dat er een map van een andere rb25 opgezet is.

  6. #16
    Skyline Club Member Power User R.J. Bijsterbosch's Schermafbeelding
    Registratie
    Sep 2011
    Locatie
    Woerden
    Berichten
    1.259

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Alexxx Bekijk Berichten
    Ik kreeg te horen dat de nistune ecu bijna het zelfde is als de standaard ecu alleen zonder de begrenzing dus deze zou niet gemapped hoeven worden is dit ook echt zo? weet iemand dat?
    Bij nistune wordt de originele chip uit de ecu gehaald en er wordt een nistune chip geplaatst. Deze is overschrijfbaar in vergelijking met de originele chip.
    De nistune chip is voorzien van een basismap zodat je de auto gelijk kan starten bij het installeren. Daarna kun je de map aanpassen op de auto.

    De nistune ecu moet uiteraard gemapt worden naar de specs van je auto. Anders zou je net zo goed de originele ecu erin kunnen laten zitten.

  7. #17
    Skyline Club Member Power User Prototype's Schermafbeelding
    Registratie
    Jun 2009
    Locatie
    Goes, zeeland
    Berichten
    1.008

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door R.J. Bijsterbosch Bekijk Berichten
    Bij nistune wordt de originele chip uit de ecu gehaald en er wordt een nistune chip geplaatst. Deze is overschrijfbaar in vergelijking met de originele chip.
    De nistune chip is voorzien van een basismap zodat je de auto gelijk kan starten bij het installeren. Daarna kun je de map aanpassen op de auto.

    De nistune ecu moet uiteraard gemapt worden naar de specs van je auto. Anders zou je net zo goed de originele ecu erin kunnen laten zitten.
    Dit is inderdaad wat ik meerdere malen heb gehoord omtrent de Nistune.

    Ik zou documentatie vragen hierover. Mocht hij helemaal niets aantoonbaars hebben zou ik er van uitgaan dat het er niet op zit Alexxx.

  8. #18
    Member Beginner Alexxx's Schermafbeelding
    Registratie
    Apr 2015
    Locatie
    Zuid holland
    Berichten
    53

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door R.J. Bijsterbosch Bekijk Berichten
    Bij nistune wordt de originele chip uit de ecu gehaald en er wordt een nistune chip geplaatst. Deze is overschrijfbaar in vergelijking met de originele chip.
    De nistune chip is voorzien van een basismap zodat je de auto gelijk kan starten bij het installeren. Daarna kun je de map aanpassen op de auto.

    De nistune ecu moet uiteraard gemapt worden naar de specs van je auto. Anders zou je net zo goed de originele ecu erin kunnen laten zitten.
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Prototype Bekijk Berichten
    Dit is inderdaad wat ik meerdere malen heb gehoord omtrent de Nistune.

    Ik zou documentatie vragen hierover. Mocht hij helemaal niets aantoonbaars hebben zou ik er van uitgaan dat het er niet op zit Alexxx.
    Dankjullie wel! Ik ga binnenkort de auto ophalen dus ben super benieuwd en ik zal inderdaad naar documentatie vragen!

  9. #19
    Skyline Club Member Power User Nils R34 GTT's Schermafbeelding
    Registratie
    Jun 2010
    Locatie
    Beerzel
    Berichten
    1.780

    Standaard

    Hoe kan je bij een 34 de km stand wijzigen?Is toch digitaal?

  10. #20
    Senior Member Starter
    Registratie
    Jul 2013
    Berichten
    511

    Standaard

    What he is saying
    R33 is nog analoog
    R34 is dacht ik ook digitaal

Onderwerp Informatie

Gebruikers die zit Onderwerp aan het lezen zijn

Er zijn momenteel 1 gebruikers dit onderwerp aan het lezen. (0 leden en 1 gasten)

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. Nieuwe R34 GTT
    Door Alexxx in forum Nieuw
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 19-08-16, 00:33
  2. Nieuwe :)
    Door Tommietjuhhh in forum Nieuw
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 29-01-16, 14:12
  3. Nieuwe Nsx V10
    Door Rcc in forum Video
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 07-07-08, 21:52
  4. Nieuwe Mod
    Door gijsje in forum Offtopic forum
    Reacties: 19
    Laatste bericht: 15-06-07, 22:39
  5. de nieuwe GTR
    Door berwout in forum Video
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 06-12-06, 23:49

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •